Het HelloFresh-team

Om elke week een nieuwe box bij jou te laten bezorgen, wordt er achter de schermen hard gewerkt. Samen zorgen we er iedere week voor dat er een heerlijke goedgevulde box wordt thuisbezorgd. Hieronder lees je hoe het allemaal begon.


teamPic2.png

Hoe het begon

HelloFresh is begin 2012 opgericht in Nederland. In april van dat jaar begon Maartje als eindverantwoordelijke, met als streven om mensen onbezorgd te laten genieten van gezonde en lekkere maaltijden. De recepten zijn gemakkelijk, de bereidingstijd niet te lang en de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. Niet onbelangrijk: de gerechten zijn stuk voor stuk gezond. De eerste maanden moest alles nog opgezet worden. Boodschappen kwamen van de Albert Cuyp in Amsterdam en alle ingrediënten werden ingepakt in tassen. Niet erg stapelbaar, zo bleek, waarna de maaltijdbox zijn intrede deed.

Het waarmaken van onze droom

Oneindig veel kookavonden, marktbezoeken en logistieke uitdagingen later, zijn we erin geslaagd om een steeds grotere groep mensen te inspireren met verrassende recepten, verse ingrediënten en gemakkelijke maaltijden. Onze visie is onveranderd gebleven, wij geloven dat dit ons groot heeft gemaakt. Meer over onze filosofie lees je hier.

En we gaan steeds verder

Iedere week zorgen wij ervoor dat er goedgevulde HelloFresh Boxen worden thuisbezorgd. Lekkere ingrediënten en inspirerende, gezonde gerechten zijn altijd het uitgangspunt. Maar we zitten niet stil en willen onszelf continu verbeteren. Zo kun je vanaf nu zelf kiezen welke gerechten er in jouw box zitten. Jouw smaak, jouw box dus.