Het HelloFresh-team

Om elke week een nieuwe box bij jou te laten bezorgen, wordt er achter de schermen hard gewerkt. Samen zorgen we er iedere week voor dat er een heerlijke goedgevulde box wordt thuisbezorgd. Hieronder lees je hoe het allemaal begon. En, neem een kijkje in onze HelloFresh-keuken en leer het team kennen! Iedereen staat met zijn of haar favoriete product op de foto.

Hoe het begon

HelloFresh is begin 2012 opgericht in Nederland. In april van dat jaar begon Maartje als eindverantwoordelijke, met als streven om mensen onbezorgd te laten genieten van gezonde en lekkere maaltijden. De recepten zijn gemakkelijk, de bereidingstijd niet te lang en de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. Niet onbelangrijk: de gerechten zijn stuk voor stuk gezond. De eerste maanden moest alles nog opgezet worden. Boodschappen kwamen van de Albert Cuyp in Amsterdam en alle ingrediënten werden ingepakt in tassen. Niet erg stapelbaar, zo bleek, waarna de maaltijdbox zijn intrede deed.

Het waarmaken van onze droom

Oneindig veel kookavonden, marktbezoeken en logistieke uitdagingen later, zijn we erin geslaagd om een steeds grotere groep mensen te inspireren met verrassende recepten, verse ingrediënten en gemakkelijke maaltijden. Onze visie is onveranderd gebleven, wij geloven dat dit ons groot heeft gemaakt. Meer over onze filosofie lees je hier.

En we gaan steeds verder

Iedere week zorgen wij ervoor dat er goedgevulde HelloFresh Boxen worden thuisbezorgd. Lekkere ingrediënten en inspirerende, gezonde gerechten zijn altijd het uitgangspunt. Maar we zitten niet stil en willen onszelf continu verbeteren. Zo kun je vanaf nu zelf kiezen welke gerechten er in jouw box zitten. Jouw smaak, jouw box dus.

Maartje
Eindverantwoordelijk

Maartje zorgt er met haar enthousiasme voor dat ieder team zich bezighoudt met de juiste dingen en ze houdt alle feedback dan ook nauwlettend in de gaten. HelloFresh ziet ze als haar kindje en daar zorgt ze met veel liefde voor.

Thomas
Product

Thomas is verantwoordelijk voor de inhoud van de box. Van de ingrediënten die erin zitten tot het bedenken van recepten. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, zo zorgt bijvoorbeeld onze diëtiste Dafna voor alle juiste voedingswaarden en is onze receptenontwikkelaar Jamie continu bezig met het testen van de recepten.

Kirsten
Klantenservice

Kirsten zorgt ervoor dat je goed geholpen wordt als je een vraag hebt en contact opneemt met de klantenservice. Het klantenservice-team staat 7 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Olaf
Logistiek

Samen met zijn team zet Olaf zich in om ervoor te zorgen dat jouw box wekelijks wordt ingepakt en thuisbezorgd. Van gekoelde busjes tot de planning, hij zorgt er samen met zijn team van chauffeurs voor.

Marlies
Communicatie & brand

Samen met haar team zorgt Marlies ervoor dat je zoveel mogelijk te weten komt over de inhoud van de box, onze bijzondere leveranciers, de herkomst van ingrediënten, het team en nog veel meer.

Bo
Klanttevredenheid

Bij HelloFresh zorgt Bo ervoor dat we steeds weten wat de HelloFresh’ers graag anders zouden willen zien. Zodra we bepaalde plannen hebben, zorgt ze ervoor dat deze projecten in goede banen worden geleid.

Vera
PR

Je kunt Vera altijd wakker bellen voor een leuk interview met media. Zij zorgt ervoor dat er mooie verhalen over HelloFresh in het nieuws komen, bijvoorbeeld in kranten, tijdschriften of online.

Bob
Inkoop

Bob en het inkoopteam zorgen ervoor dat er genoeg producten beschikbaar zijn voor al onze klanten en dat deze van de beste kwaliteit zijn. Daarnaast is hij altijd bezig om de inhoud van de HelloFresh Boxen nog beter te maken.