Het HelloFresh-team

Om elke week een nieuwe box bij jou te laten bezorgen, wordt er achter de schermen hard gewerkt. Samen zorgen we er iedere week voor dat er een heerlijke goedgevulde box wordt thuisbezorgd. Hieronder lees je hoe het allemaal begon.

Hoe het begon

HelloFresh is begin 2012 opgericht in Nederland. In april van dat jaar begon Maartje als eindverantwoordelijke, met als streven om mensen onbezorgd te laten genieten van lekkere maaltijden. De recepten zijn gemakkelijk, de bereidingstijd niet te lang en de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. De eerste maanden kwamen de boodschappen van de Albert Cuyp in Amsterdam werden en alle ingrediënten ingepakt in tassen. Niet erg stapelbaar, zo bleek, waarna de HelloFresh Box zijn intrede deed.

Het waarmaken van onze droom

Oneindig veel kookavonden, marktbezoeken en logistieke uitdagingen later, zijn we erin geslaagd om een steeds grotere groep mensen te inspireren met verrassende recepten, verse ingrediënten en gemakkelijke maaltijden. Onze visie is onveranderd gebleven, wij geloven dat dit ons groot heeft gemaakt. Meer over onze filosofie lees je hier.

En we gaan steeds verder

Iedere week zorgen wij ervoor dat er een HelloFresh Box boordevol lekkere ingrediënten en inspirerende recepten wordt thuisbezorgd. Maar we zitten niet stil en willen onszelf continu verbeteren. Zo zijn we bijvoorbeeld druk aan het experimenteren met duurzame bezorgmethoden. Daarover lees je hier meer.