€25 korting op je eerste HelloFresh Box

Zin in goed eten?

  • De beste, verse ingrediënten en genoeg groente
  • Geen zorgen over voedingswaarden

In de box vind je kwalitatieve, verse ingrediënten van betrouwbare leveranciers. We verzekeren je hiermee de basis voor een goede maaltijd. In alle gerechten zit lekker veel verse groente en onze diëtiste zorgt ervoor dat het een gebalanceerde maaltijd is met de juiste voedingswaarden. Zo zet je zonder zorgen een goede maaltijd op tafel.

Start met Koken!

image-section2.jpg

Zin in meer gemak?

  • Alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden
  • Thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt

Het kiezen en koken van de HelloFresh-maaltijden is heel gemakkelijk. Wij bedenken de recepten, jij kunt zelf kiezen wat je wilt eten. De box wordt bij je aan de deur bezorgd. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over de boodschappen, de hoeveelheid en of iedereen het wel lekker gaat vinden. Zo maak jij van het avondeten een moment om naar uit te kijken!

Start met Koken!

image-section2.jpg

Zin in variatie op tafel?

  • Elke week keuze uit 12 inspirerende recepten
  • Met verrassende ingrediënten en nieuwe bereidingswijzen

Onze recepten zijn makkelijk en inspirerend. In een handomdraai zet jij een goede en lekkere maaltijd op tafel. De verrassende ingrediënten, smaakcombinaties en nieuwe bereidingswijzen zorgen voor meer zelfvertrouwen in de keuken en variatie op tafel.

Start met Koken!

image-section3.jpg

Zin om van elke maaltijd een moment te maken om naar uit te kijken? Bestel je eerste box met €25,- korting!
Je kunt de box elke week wijzigen, pauzeren of opzeggen, heel gemakkelijk via je online account.

Eet je met ons mee?

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een lidmaatschap op de Original-, Veggie-, Family- of Quick & Easy Box krijg je op de eerste box €25,- korting. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging via jouw online account, app of de klantenservice. Voor bezorging op zaterdag geldt een deadline van 3 dagen voor de bezorging. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.