3 redenen waarom je HelloFresh zou moeten proberen

(en een onweerstaanbare uitnodiging van ons)
1

Je kookt gemakkelijk lekkere maaltijden

  • Geen pakjes en zakjes meer
  • Niet meer afhalen (okee, misschien nog 1 keer in de maand.. )

We willen jou graag helpen om op een gemakkelijk manier, gezonde en lekkere maaltijden zelf thuis te koken. Het maakt niet uit of je al goed kunt koken of niet, wij maken elke week nieuwe recepten die je stap voor stap uitleggen wat je moet doen. De ingrediënten die je voor de recepten nodig hebt, leveren we gepast bij jou aan huis.

En met gepast, bedoelen we dat alle ingrediënten precies geportioneerd zijn.

Alles zit in de box: of het nou vlees, groenten, zuivel, noten of gedroogde kruiden zijn. Het enige wat je zelf toe moet voegen is olijfolie, zout en peper.

Box bekijken!

image-section2.jpg
2

Je krijgt met zorg geselecteerde producten van hoge kwaliteit

  • Niet meer op het laatste moment naar de supermarkt
  • Geen smaakloze of bewerkte producten

Als je een lekker nieuw recept hebt gevonden, is het niet altijd gemakkelijk om alle ingrediënten daarvoor bij je supermarkt te vinden. Laat staan dat de kwaliteit van de producten ook altijd goed is. Wij willen je op een gemakkelijke manier toch de lekkerste gerechten laten eten!

Om die reden selecteren wij alleen de beste leveranciers voor de producten in de HelloFresh Box. Bij de keuze van de groenten laten wij ons inspireren door het seizoen en we halen de groenten waar mogelijk bij Nederlandse telers of in de buurt van Nederland. De vis in de HelloFresh Box komt uit gezonde visbestanden uit voornamelijk Europese wateren of het is vis die op verantwoorde wijze gekweekt is. En zo zorgen we ervoor dat alle producten van goede kwaliteit zijn!

De boxen bevatten voornamelijk verse ingrediënten. De box is ingepakt op dezelfde dag dat je de box ontvangt. Van leverancier tot aan jouw huis zorgen we ervoor dat de producten continu gekoeld zijn. Het busje waarmee de koerier jouw box komt brengen, is ook gekoeld. Zo blijven de ingrediënten van goede kwaliteit.

Box bekijken!

3

Je krijgt nu de eerste en tweede box €10,- korting!

  • Met het flexibel lidmaatschap pauzeer je de box via je online account

Anders dan bij de supermarkt, verspillen we geen voedsel. Wij weten elke week precies wat we nodig hebben en bestellen dat bij onze leveranciers. Naast dat dit een goed gevoel geeft, kost het ons bovendien ook veel minder. En daar merk jij ook wat van!

Een HelloFresh-maaltijd kost gemiddeld €4,30 per persoon. Bij de supermarkt betaal je voor dezelfde maaltijd gemiddeld €5,10. Bovendien wordt de HelloFresh Box zorgvuldig voor je ingepakt en bij je thuis geleverd. En wat dacht je van de moeite die je bespaart wordt door het leveren van de recepten. Jij weet hierdoor al precies wat je gaat eten 's avonds!

Box bekijken!

image-section3.jpg

Nu: €4,30 per maaltijd en gratis bij je thuisbezorgd!

We weten zeker dat je onze recepten lekker gaat vinden. Daarom nodigen we je uit om de eerste box voor de helft van de prijs te bestellen. Je kunt altijd gemakkelijk je boxtype veranderen of de data van de leveringen aanpassen via je online account. Ook opzeggen doe je gemakkelijk via je account.

Bestellen?

Je kunt tot en met woensdag de HelloFresh Box voor de week erna bestellen. De kortingscode wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling.

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.hellofresh.nl.