Zelfgemaakte kruidenboter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zelfgemaakte kruidenboter

Zelfgemaakte kruidenboter

met een baguette

Allergenen :
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

60 gram

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3880 kJ
Energie (kcal)927 kcal
Vetten50.4 g
waarvan verzadigd32.1 g
Koolhydraten99.7 g
waarvan suikers3.3 g
Vezels6.5 g
Eiwitten15.9 g
Zout3.6 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.

2

Bak de baguette in 15 – 17 minuten in de oven. Bak de mini-hamburgerbollen de laatste 5 minuten mee. Meng in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter..