HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconZelfgemaakte Kruidenboter
topBanner
Zelfgemaakte kruidenboter

Zelfgemaakte kruidenboter

met een baguette

Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SesamzaadLupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Verse bladpeterselie

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenNoten, Ei, Lupine, Sesam, Melk (inclusief lactose), Soja)

2 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, LupineKan bevattenNoten, Ei, Soja)

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

120 gram

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1707 kJ
Energie (kcal)408 kcal
Vetten6.0 g
waarvan verzadigd2.0 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels4 g
Eiwitten15 g
Zout1.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.

2

Bak de baguette in 15 – 17 minuten in de oven. Bak de mini-hamburgerbollen de laatste 5 minuten mee. Meng in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter..