Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

om te delen | met cheddar en Italiaanse kaas

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Cashewnoten
•Rogge
•Tarwe
•Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

80 gram

Grana Padanovlokken DOP

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3767 kJ
Energie (kcal)900 kcal
Vetten56.6 g
waarvan verzadigd17.6 g
Koolhydraten67.4 g
waarvan suikers1.7 g
Vezels4.8 g
Eiwitten30.4 g
Zout2.7 g

Instructies