Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe, Gluten)
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
75 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Mini-komkommer
naar smaak
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.