Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

met rucola, veldsla en komkommer

Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Allergenen :
Tarwe
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe, Gluten)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

90 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Mini-komkommer

Zelf toevoegen

naar smaak

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)516 kcal
Energie (kJ)2159 kJ
Vetten25.58 g
waarvan verzadigd10.3 g
Koolhydraten45.21 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels3.83 g
Eiwitten24.34 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.