HelloFresh
topBanner
Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenLupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
2
4

1 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

300 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuks

Friese suikerbol

(BevatEi, Melk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, Lupine)

2 stuks

Banaan

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2699 kJ
Energie (kcal)645 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd12.4 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers57.8 g
Vezels3 g
Eiwitten19 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Vork
Koekenpan
Staafmixer of blender
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 deel van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde smoothie.

4

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.