HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWentelteefjes Van Suikerbrood Met Romige Bananensmoothie
topBanner
Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenLupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

1 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

300 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Friese suikerbol

(BevatEi, Melk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, Lupine)

2 stuk(s)

Banaan

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2699 kJ
Energie (kcal)645 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd12.4 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers57.8 g
Vezels3 g
Eiwitten19 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Vork
Koekenpan
Staafmixer of blender
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 deel van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde smoothie.

4

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.