Warme havermoutcrumble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Warme havermoutcrumble

Warme havermoutcrumble

Met romige kwark

Goedemorgen!

Allergenen :
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

50 gram

Dadelstukjes

40 gram

Pecannoten

(Bevat Noten)

15 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

50 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat Pinda's)

100 ml

Biologische volle kwark

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2536 kJ
Energie (kcal)606 kcal
Vetten40 g
waarvan verzadigd15.4 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers28.4 g
Vezels6 g
Eiwitten11 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Steelpan
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp, dadelstukjes en havermout toe.

2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark op.