Volkoren ricottapannenkoekjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozen

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

100 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(Bevat Gluten)

160 gram

Ricotta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Suiker

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2050 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels6 g
Eiwitten22 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Meng de frambozen in een kom met 1/2 tl suiker per persoon. Plet ongeveer de helft van de frambozen met een vork.

2

Klop in een kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer er de helft van de melk door en spatel er de volkoren pannenkoekenmix door. Meng er vervolgens de overige melk en de ricotta door.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel er het frambozenmengsel over.