Vlees en vis klaarmaken
Vlees en vis klaarmaken

Vlees en vis klaarmaken

met saté- en whiskeysaus

Allergens:
Peanuts
•Soy
•Sulphites
•Wheat
•Mustard
•Egg
•Lupine
•Milk
•Sesame
•Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

100 g

Diced chicken

120 g

Peanut sauce

(Contains Peanuts, Soy, Sulphites, Wheat)

120 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

80 g

Onion chutney

4 piece

Mini hamburger bun

(Contains Lupine, Milk, Sesame, Wheat May be present Egg, Gluten, Tree nuts, Soy)

4 piece

Wild boar burgers

150 g

Mini bacon-wrapped mince rolls

(Contains Gluten, Wheat May be present Peanuts, Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy)

4 piece

Pork sausage with sea salt & black pepper

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

Nutrition Values

Energy (kJ)5119 kJ
Calories1223 kcal
Fat85.5 g
Saturated Fat21 g
Carbohydrate70.5 g
Sugar29.2 g
Dietary Fiber4.6 g
Protein42.9 g
Salt4.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl
•Small sauce pan

Cooking Steps

1
  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak het vlees op het gourmetstel tot het gaar is. 
  • Maak een burger met de wildzwijnburger, mini-hamburgerbol, uienchutney en een paar slablaadjes.
  • Serveer de rest van het vlees met de whiskey- en satésaus. 
3

Test

4

Test

5

Test

6

Test