topBanner
Vlees- en gevogeltekwartet

Vlees- en gevogeltekwartet

met wildzwijnburgers, kip in spek, biefstukpuntjes en fazantworstjes

Lees meer

.

Allergenen :Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Wildzwijnburgers

2 stuk(s)

In spek gewikkelde kipfilet

2 stuk(s)

Fazantworstjes

2 stuk(s)

Biefstukpuntjes

Zelf toevoegen

60 gram

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2201 kJ
Energie (kcal)526 kcal
Vetten32.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers1.0 g
Vezels2 g
Eiwitten55 g
Zout1.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwjinburger, het mini-hamburgerbroodje, de plakjes tomaat en een paar slablaadjes een hamburger.