Vistrio met garnalenspies
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met citroenmarinade en soja-sesamdip

Allergenen :
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Citroen

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

4 gram

Panko paneermeel

5 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

100 gram

Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen

Zelf toevoegen

3 el

Olijfolie

naar smaak

Olijfolie

2 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1557 kJ
Energie (kcal)372 kcal
Vetten36.1 g
waarvan verzadigd5.4 g
Koolhydraten11.3 g
waarvan suikers8.6 g
Vezels0.8 g
Eiwitten1.1 g
Zout0.8 g

Instructies

1

Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.

2

Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.

3

Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.