topBanner
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met citroenmarinade en soja-sesamdip

Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenSojaSchaaldierenVisMelk (inclusief lactose)Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Citroen

5 gram

Vers basilicum

5 gram

Verse bladpeterselie

1 stuk(s)

Knoflookteen

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

16 stuk(s)

Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen

(BevatSchaaldieren, Vis)

20 gram

Sesamzaad

(BevatSesamzaadKan bevattenNoten, Pinda's)

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

6 el

Olijfolie

4 tl

Honing

naar smaak

Boter of olijfolie (om in te bakken)

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1297 kJ
Energie (kcal)310 kcal
Vetten16.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten1 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels1 g
Eiwitten39 g
Zout1.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.

2

Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.

3

Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.