Vistrio met garnalenspies
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met citroenmarinade en soja-sesamdip

.

Allergenen :
Selderij
•Gluten
•Soja
•Schaaldieren
•Vis
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Citroen

2.5 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

10 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

8 stuk(s)

Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen

(Bevat Schaaldieren, Vis)

10 gram

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

3 el

Olijfolie

2 tl

Honing

naar smaak

Boter of olijfolie (om in te bakken)

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1297 kJ
Energie (kcal)310 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten1 g
waarvan suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten39 g
Zout1 g

Instructies

1

Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.

2

Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.

3

Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.