Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

met veldsla, komkommer en rode ui

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Allergenen :
Gluten
•Tarwe
•Melk (inclusief lactose)
•Eieren
•Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Eieren, Soja)

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

Mini-komkommer

2 stuk(s)

Meerzadenvisschnitzel

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)353 kcal
Energie (kJ)1476 kJ
Vetten18.12 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten39.63 g
waarvan suikers10.2 g
Vezels3.32 g
Eiwitten7.35 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

•Kleine kom
•Koekenpan

Instructies

1

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de rode ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.