Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Eieren, Soja)
80 gram
Ravigotesaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
40 gram
Veldsla
1 stuk(s)
Mini-komkommer
2 stuk(s)
Meerzadenvisschnitzel
1 stuk(s)
Ui
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de rode ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.
Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.