Verse tagliatelle met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tagliatelle met gerookte zalm

Verse tagliatelle met gerookte zalm

met slagroom en spinazie

De citroen zorgt voor een frisse touch in deze snelle pasta met gerookte zalm, room en spinazie.

Allergenen :
Eieren
•Gluten
•Tarwe
•Vis
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse tagliatelle

(Bevat Eieren, Gluten, Tarwe)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

200 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Spinazie

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)824 kcal
Energie (kJ)3446 kJ
Vetten43.4 g
waarvan verzadigd20.5 g
Koolhydraten76.3 g
waarvan suikers4 g
Vezels3.9 g
Eiwitten31.64 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Pan met deksel
•Vergiet
•Kleine kom

Instructies

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta. Kook de pasta, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af in een vergiet en bewaar een klein beetje kookvocht. Laat de pasta uitstomen. Snijd ondertussen de helft van de citroen in partjes en pers de andere helft uit in een kleine kom.

2

Snijd de gerookte zalm in dunne repen. Verhit ondertussen de zonnebloemolie in dezelfde pan op middelhoog vuur en bak de gerookte zalm in 3 minuten los. Blus af met het citroensap.

3

Voeg de slagroom toe aan de pan en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of totdat de verse pasta klaar is. Zet het vuur lager en scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan. Voeg de gekookte pasta toe en meng door de saus.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en serveer met de citroenpartjes.