
Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt
2 porties | met grana padano
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
1 pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
250 gram
Verse rigatoni
(Bevat Eieren, Tarwe)
200 gram
Gemengd gekruid gehakt
(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)
40 gram
Grana Padanovlokken
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
10 gram
Vers basilicum
Zelf toevoegen
¼ el
Olijfolie
Benodigdheden
Instructies
Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak het basilicum grof.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of tot de verse pasta klaar is.
Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.
Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en het vers basilicum.