HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVerse Ravioli Met Truffel En Ricotta Geserveerd Met Oude Kaas
topBanner
Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

Lees meer

Dit gemakkelijk te bereiden gerecht zit vol verschillende smaken. Het aardse van de truffel combineert heerlijk met de romige smaak van kaas en ricotta. De salie in de boter maakt het gerecht af door het een kruidige twist te geven.

Labels:Lekker snelVeggie
Allergenen :EiMelkGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

250 gram

Kastanjechampignons

1 stuk(s)

Courgette

6 leaves

Verse salie

300 gram

Verse ravioli met truffel en ricotta

(BevatEi, Melk, Glutenbevattende granen)

50 gram

Oude-kaasplakken

(BevatMelk)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk)

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)679 kcal
Energie (kJ)2841 kJ
Vetten32.0 g
waarvan verzadigd20.0 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels6 g
Eiwitten32 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Wok met deksel
Hapjespan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli. Snipper de ui en snijd of per de knoflook. Snijd de kastanjecham-pignons in plakken en de courgette in blokjes. Snijd of hak de salie fijn.

2

Kook de ravioli (zie tip!), afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar apart.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de courgette en kastanjechampignons 5 minuten op middelmatig vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verhit de overige helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de ravioli en salie toe en bak 1 minuut op middelmatig vuur. Voeg de courgette, cham-pignons en ⅓ van de oude kaas toe, schep voorzichtig om en verwarm 1 minuut op middelmatig vuur.

5

Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de overige oude kaas.