HelloFresh
topBanner
Ravioli met roodbaarsfilet als extra

Ravioli met roodbaarsfilet als extra

met sperziebonen, peultjes en belegen kaas

Vis als extra
Lees meer

.

Labels:Quick & EasyEten binnen 3 dagen
Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 g

Sperziebonen

280 g

Ravioli met bloemkool en beurre de noisette

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))

100 g

Peultjes

1 stuks

Knoflookteen

2 stuks

Sjalot

10 g

Pompoenpitten

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Roodbaarsfilet met huid

(BevatVis)

25 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuks

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

4 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3515 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten49.0 g
waarvan verzadigd26.0 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers5.0 g
Vezels9 g
Eiwitten38 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Kleine kom
Keukenpapier
Koekenpan
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Verwijder de steelaanzet van de peultjes. Zit er een draadje aan de zijkant? Verwijder deze door het draadje voorzichtig van de peul af te trekken.

2

Kook de sperziebonen en peultjes 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli toe. Giet af en spoel voorzichtig af onder koud water. Laat uitstomen zonder deksel.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Dep de roodbaarsfilet droog met keukenpapier en bestrooi de zijde zonder vel met peper en zout.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan. Fruit de knoflook en sjalot 3 minuten op middelmatig vuur.Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur en bak de roodbaarsfilet 4 minuten op het vel. Verlaag het vuur en bak nog 2 minuten op de andere zijde.

4

Voeg de ravioli, peultjes, sperziebonen en basilicumcrème toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Verhit nog 1 - 2 minuten.Blus de ravioli af met 1 tl witte balsamicoazijn per persoon.Verdeel de ravioli en groenten over de borden en leg er de roodbaarsfilet bovenop.Garneer met de belegen kaas en pompoenpitten.