Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Vegetarische burger
2 stuk(s)
Briochebroodje
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Vleestomaat
60 gram
Whiskeysaus
75 gram
Gesneden rode ui
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
½ el
Zonnebloemolie
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel de laatste 2 minuten de geraspte oude kaas over de hamburger en dek de pan af zodat de kaas smelt.
Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.
Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.