Met dit recept tover je 286 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅓ stuk(s)
Knolselderij
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
25 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg wat van het achtergehouden kookvocht toe als de puree te droog lijkt.