Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Geniet van allerlei Mediterraanse smaken met dit goedgevulde broodje kipgyros!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
/ Voor 2 personen
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Turks broodje
(BevatSesamzaad, Gluten, Tarwe)200 gram
Kipgyros
200 gram
Biologische halfvolle yoghurt
(BevatMelk (inclusief lactose))50 gram
Feta
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Pruimtomaat
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ el
Olijfolie
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipgyros met de helft van de rode ui in 6 - 8 minuten gaar (zie Tip).
Tip: De andere helft van de ui gebruik je rauw in de volgende stap. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de kipgyros.
Meng ondertussen in een kleine kom de overige rode ui met de rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout. Bak het Turkse broodje 5 - 8 minuten in de oven.
Verdeel de broodjes over de borden en snijd ze open. Beleg de broodjes met de kipgyros. Garneer met de yoghurt, feta, tomaat, rode ui en salademix.