Tuna melts

Tuna melts

gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Allergens:
Rogge
Tarwe
Vis
Mosterd
Ei
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

White demi-baguette

(Contains Rogge, Tarwe May be present Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1 can

Tuna packed in olive oil

(Contains Vis)

25 g

Mayonnaise

(Contains Mosterd, Ei)

25 g

Grated cheddar

(Contains Melk (inclusief lactose))

10 g

Capers

5 g

Fresh chives

(May be present Selderij)

Not included in your delivery

½ teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2940 kJ
Calories703 kcal
Fat36.9 g
Saturated Fat8.4 g
Carbohydrate66.2 g
Sugar1.6 g
Dietary Fiber4.8 g
Protein26.5 g
Salt2.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bieslook fijn.

2

Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4

Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.