Truffle Cheese Fondue
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Sulfiet
•Rogge
•Tarwe
•Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Geraspte emmentaler

(Bevat Melk (inclusief lactose))

300 gram

Geraspte gruyère DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

375 ml

Witte wijn

(Bevat Sulfiet)

10 snufje

Nootmuskaat

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 zakje(s)

Maizena

(Kan bevatten Gluten)

4 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

250 gram

Kastanjechampignons

200 gram

Broccoli

1 stuk(s)

Paprika

80 gram

Serranoham

400 gram

Krieltjes

8 plak(ken)

Achterham

¼ stuk(s)

Citroen

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

250 gram

Rode cherrytomaten

15 ml

Olijfolie met truffelaroma

1 stuk(s)

Peer

80 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)12333 kJ
Energie (kcal)2948 kcal
Vetten164.2 g
waarvan verzadigd88.4 g
Koolhydraten202.6 g
waarvan suikers22.1 g
Vezels29.3 g
Eiwitten164.9 g
Zout11 g

Instructies