HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThaise Komkommersalade Met Gezouten Pinda's
topBanner
Thaise komkommersalade met gezouten pinda's

Thaise komkommersalade met gezouten pinda's

Bijgerecht | met frisse dressing van limoen, rode peper en vissaus

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze side salad met komkommer, vissaus, verse kruiden en pinda's is een frisse en smakelijke toevoeging aan jouw maaltijd.

Allergenen :VisPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

¼ stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 ml

Vissaus

(BevatVis)

1 stuk(s)

Komkommer

10 gram

Munt, koriander en Thais basilicum

(Kan bevattenSelderij)

1 stuk(s)

Limoen

30 gram

Gezouten pinda's

(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesamzaad)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)124 kcal
Energie (kJ)519 kJ
Vetten8.0 g
waarvan verzadigd1.0 g
Koolhydraten6 g
waarvan suikers3.0 g
Vezels3.19 g
Eiwitten5 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Halveer de komkommer en snijd in dunne plakken. Snijd de munt, koriander en Thais basilicum fijn (zie Tip).

2

Pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper (s) fijn. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit boven een saladekom.

3

Meng in dezelfde saladekom de knoflook, 1/2 zakje vissaus en 1/4 rode peper met de verse kruiden. Voeg de komkommer toe en meng goed door elkaar. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

4

Hak de pinda's grof. Verdeel de salade over kommen en garneer met de pinda's. Serveer de partjes limoen ernaast.