Surf & turf combineert iets van de zee (surf) met iets van de aarde (turf). Dit gerecht is zeer bekend in onder andere Amerika, Canada en Australiƫ.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediƫnten en allergenen
Ā½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
5 gram
Verse bieslook
100 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Ā½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
60 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
200 gram
Krieltjes
100 gram
Broccolini
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
25 gram
[Plantaardige] mayonaise
1 el
[Plantaardige] roomboter
Ā½ el
Extra vierge olijfolie
Ā½ el
Witte balsamicoazijn
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen, zodat hij ook vanbinnen op temperatuur kan komen.
Tip: De saus is vrij dun. Wil je hem liever wat dikker hebben, dan kun je hem wat langer inkoken. Houd wel in de gaten dat de kaas niet aanbrandt.
Tip: Snijd de steak tegen de draad in. Dit levert een malser hapje op.