
Favoriet van handbalster Tess Lieder-Wester
Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Steak
1 stuk(s)
Gele wortel
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout



Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
