Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar

Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar

met worcestershire saus, mayonaise en rode puntpaprika

Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.

Allergenen :
Mosterd
•Soja
•Gerst
•Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

2 stuk(s)

Kogelbiefstuk

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

50 gram

Geraspte cheddar

15 ml

Worcestershiresaus

(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2674 kJ
Energie (kcal)639 kcal
Vetten35.1 g
waarvan verzadigd7.5 g
Koolhydraten60.5 g
waarvan suikers4.3 g
Vezels4.9 g
Eiwitten17.6 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

•Koekenpan
•Koekenpan met deksel
•Aluminiumfolie
•Keukenpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Halveer de rode puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne repen.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan en roerbak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.

3

Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershire sauce. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.

Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.

4

Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.