Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
2 stuk(s)
Kogelbiefstuk
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
50 gram
Geraspte cheddar
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 220 graden. Halveer de rode puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne repen.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan en roerbak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershire sauce. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.