Steak & Onion Baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Steak & Onion Baguette

with cheese and roasted garlic mayo | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Steak

3 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Rucola

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

50 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3086 kJ
Energie (kcal)737 kcal
Vetten32.3 g
waarvan verzadigd10.7 g
Koolhydraten71.5 g
waarvan suikers4.5 g
Vezels5.7 g
Eiwitten40.5 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C. 
  • Slice the onion. 
  • Add the oil to a frying pan on medium heat and fry the onion for 10 - 12 minutes. Season with salt and pepper. 
  • Wrap the garlic cloves in aluminum foil. 
2
  • Transfer the bread and garlic to a parchment-lined baking sheet and bake for 6 - 8 minutes.
  • Add the butter to a frying pan on medium-high heat and fry the steak for 2 - 3 minutes on each side. 
  • Season the steak with salt and pepper and then slice it. 
3
  • Add the garlic to a bowl and mash with a fork. Mix with the mayonnaise. 
  • Slice the bread and spread with the garlic mayonnaise. 
  • Top with the arugula, steak, cheese and onion.