HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSnelle Viscurry Met Rijst
topBanner
Snelle viscurry met rijst

Snelle viscurry met rijst

met wortel, rode paprika en Chinese kool

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Lekker snelEten binnen 3 dagen
Allergenen :VisGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

180 gram

Zilvervliesrijst

400 gram

Groentemix

(Kan bevattenSelderij)

200 gram

Koolvishaasje

(BevatVis)

60 gram

Rode currypasta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

150 ml

Kokosmelk

10 gram

Thais basilicum

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2801 kJ
Energie (kcal)670 kcal
Vetten25.0 g
waarvan verzadigd14.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels9 g
Eiwitten30 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.

2

Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.

3

Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.

4

Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.