Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Bak deze week zelf scones en serveer ze met bosbessenjam en onze eigen versie van clotted cream: een heerlijk frisse room gemaakt van mascarpone, opgeklopte slagroom en een vleugje citroen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
260 gram
Speltbloem
(Bevat Gluten, Spelt Kan bevatten Gluten)
½ zakje(s)
Bakpoeder
(Bevat Tarwe, Gluten Kan bevatten Eieren, Soja, Lupine, Melk (inclusief lactose))
60 gram
Sultana rozijnen
150 ml
Biologische boeren karnemelk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
60 gram
Bosbessenjam
(Kan bevatten Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Citroen
55 gram
Suiker
0.1 tl
Zout
70 gram
[Plantaardige] roomboter
Tip: Houd je van rozijnen? Voeg deze dan nu toe aan het deeg.
Tip: Heb je een ei in huis? Klop het ei los en besmeer de bovenkant van de scones met het ei voor een mooi glanzend korstje.
Tip: In dit recept maak je zelf clotted cream met slagroom en mascarpone. Voeg eventueel een beetje poedersuiker toe als je het te zuur vindt.