Sandwich met avocado en geitenkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sandwich met avocado en geitenkaas

4 porties | 2 x ontbijten voor 2 personen

Labels:
Recept
Allergenen :
Gerst
•Haver
•Rogge
•Sesamzaad
•Soja
•Tarwe
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

100 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Avocado

20 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2921 kJ
Energie (kcal)698 kcal
Vetten34.5 g
waarvan verzadigd11.3 g
Koolhydraten59.6 g
waarvan suikers3.9 g
Vezels15.1 g
Eiwitten29.2 g
Zout2.3 g

Instructies

1
  • Bak de helft van het brood 8 - 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. 
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Snijd het gebakken brood in de lengte door en besmeer elke helft met geitenkaas. 
  • Beleg met de avocadoplakjes, garneer met de tuinkers en breng op smaak met peper en zout. Herhaal de stappen in dit recept voor een tweede ontbijt de volgende dag.