Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Rucola en veldsla
1 bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Vleestomaat
10 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
15 ml
Basilicumcrème
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.
Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.