Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum

Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum

met rucola, veldsla en basilicumcrème

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Vleestomaat

10 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

15 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)312 kcal
Energie (kJ)1303 kJ
Vetten27.22 g
waarvan verzadigd12.7 g
Koolhydraten5.17 g
waarvan suikers3.9 g
Vezels2.03 g
Eiwitten10.78 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

•Kleine kom
•Saladekom
•Serveerschaal

Instructies

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.