Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas

Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas

Snel en romig, dat is dit gerecht. Even de caserecce koken, groen-ten bakken en samenvoegen met de kruidenroomkaas en pesto. De roomkaas is speciaal gekruid met bieslook, peterselie en knoflook. De pesto maakt deze pasta helemaal af!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Volkoren casarecce

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Groentemix

(Kan bevatten Selderij)

25 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Groene pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)659 kcal
Vetten32 g
waarvan verzadigd7.8 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels10 g
Eiwitten17 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de caserecce en kook de caserecce, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en houd een klein beetje kookvocht apart.

2

Snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de knoflook en groentemix al roerende 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg 25 ml kookvocht van de caserecce per persoon toe en bak, afgedekt, 10 - 12 minuten. Schep tussendoor regelmatig om.

3

Voeg ondertussen de kruidenroomkaas en de helft van de pesto toe aan de, afgegoten caserecce. Voeg zodra de groenten gaar zijn de romige pasta toe aan de groenten en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pesto.