HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRomige Linguine Met Champignons
topBanner
Romige linguine met champignons

Romige linguine met champignons

met geitenkaas, walnoot en semi-gedroogde tomaatjes

QUICK & EASY
Lees meer

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door champignons.

Labels:Lekker snelVeggieFamilie
Allergenen :Melk (inclusief lactose)NotenGlutenbevattende granenEi

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 gram

Champignons

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

2 tl

Gedroogde oregano

4 el

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

60 gram

Semi-gedroogde tomaten

20 gram

Walnootstukjes

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

180 gram

Linguine

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Mosterd, Lupine, Ei)

50 gram

Geraspte belegen geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

Zelf toevoegen

150 ml

Groentebouillon

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3180 kJ
Energie (kcal)760 kcal
Vetten37.0 g
waarvan verzadigd14.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels12 g
Eiwitten27 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok of hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine. Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.

2

Snijd de semi-gedroogde tomaten klein. Kook de linguine, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui, knoflook en gedroogde oregano 2 – 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de champignons toe en bak 4 – 6 minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut (zie TIP). Meng er de semi-gedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.