HelloFresh
topBanner
Romige linguine met champignons

Romige linguine met champignons

met geitenkaas, walnoot en semi-gedroogde tomaatjes

QUICK & EASY
Lees meer

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door champignons.

Labels:Lekker snelVeggieFamily
Allergenen :Melk (inclusief lactose)NotenGlutenbevattende granenEi

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 g

Champignons

1 stuks

Ui

2 stuks

Knoflookteen

2 tl

Gedroogde oregano

4 el

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

60 g

Semi-gedroogde tomaten

20 g

Walnootstukjes

(BevatNoten)

180 g

Linguine

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Geraspte belegen geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

Zelf toevoegen

150 ml

Groentebouillon

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3180 kJ
Energie (kcal)760 kcal
Vetten37.0 g
waarvan verzadigd14.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels12 g
Eiwitten27 g
Cholesterol0 mg
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok of hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine. Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.

2

Snijd de semi-gedroogde tomaten klein. Kook de linguine, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui, knoflook en gedroogde oregano 2 – 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de champignons toe en bak 4 – 6 minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut (zie TIP). Meng er de semi-gedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.