Roerei met tomaat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roerei met tomaat

Goedemorgen!

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld
sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1925 kJ
Energie (kcal)460 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten50 g
waarvan suikers3 g
Vezels4 g
Eiwitten21 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Kom
•Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg heteimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.