Regenboogkrieltjes uit de oven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Regenboogkrieltjes uit de oven

Regenboogkrieltjes uit de oven

met verse rozemarijn

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Regenboogkrieltjes

½ takje(s)

Verse rozemarijn

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)456 kJ
Energie (kcal)109 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd1.7 g
Koolhydraten0.2 g
waarvan suikers0 g
Vezels0.1 g
Eiwitten0.1 g
Zout0 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ris de naaldjes rozemarijn en snijd grof. Was de krieltjes grondig en snijd ze doormidden. Leg de krieltjes in een ovenschaal en meng met 1 el olijfolie per persoon en de rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.

2

Zet de ovenschaal met krieltjes in de oven en bak 25 – 30 minuten, of tot de krieltjes goudbruin en beetgaar zijn. Serveer aan tafel.