HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRegenboogkrieltjes Uit De Oven
topBanner
Regenboogkrieltjes uit de oven

Regenboogkrieltjes uit de oven

met verse rozemarijn

Lees meer

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 gram

Regenboogkrieltjes

1 bosje(s)

Verse rozemarijn

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)456 kJ
Energie (kcal)109 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd2.0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ris de naaldjes rozemarijn en snijd grof. Was de krieltjes grondig en snijd ze doormidden. Leg de krieltjes in een ovenschaal en meng met 1 el olijfolie per persoon en de rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.

2

Zet de ovenschaal met krieltjes in de oven en bak 25 – 30 minuten, of tot de krieltjes goudbruin en beetgaar zijn. Serveer aan tafel.