Brownies met frambozen en kokos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brownies met frambozen en kokos

Brownies met frambozen en kokos

9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor brownies met frambozen en kokos.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

⅕ stuk(s)

Chocolade karamel-zeezout

⅖ stuk(s)

Ei

4 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

80 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Eieren)

25 gram

Frambozen

Zelf toevoegen

15 ml

Water

8 gram

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)212 kcal
Energie (kJ)888 kJ
Vetten8 g
waarvan verzadigd4.8 g
Koolhydraten31.9 g
waarvan suikers20.2 g
Vezels1.8 g
Eiwitten1.9 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

Bakpapier
Grote kom

Instructies

Voorbereiden
1

Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de chocoladereep in grove stukken. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier (zie TIP).

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

Beslag mixen
2

Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag (zie TIP). Voeg 15 gram kokosrasp, de chocoladebrokken en 2/3 van de frambozen toe en schep goed met een lepel door het beslag (zie TIP).

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde. Zitten er grote frambozen tussen? Halveer deze dan.

Bakvorm vullen
3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.

Serveren
4

Haal de brownie uit de oven (zie TIP) en laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met de overige frambozen en kokosrasp, Snijd in circa 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.

Tip: Gebruik een sateprikker om te controleren of de brownies gaar zijn. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar, bak de brownie dan nog enkele minuten.