HelloFresh
topBanner
Brownies met frambozen en kokos

Brownies met frambozen en kokos

± 9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Lees meer

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor brownies met frambozen en kokos.

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten

voor 9 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

voor 9 personen

2 stuks

Scharrelei

(BevatEi)

20 g

Kokosrasp

(Kan sporen van allergenen bevatten)

125 g

Frambozen

400 g

Mix voor chocoladecake

(BevatMelk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, Soja, Traces of Egg, Traces of Nuts, Traces of Sesame, Traces of Soya, Kan sporen van allergenen bevatten)

100 g

Tony Chocolonely karamel & zeezout

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja, Traces of Egg, Traces of Nuts, Traces of Gluten, Traces of Peanuts, Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

40 g

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 ml

Water

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)933 kJ
Energie (kcal)223 kcal
Vetten9.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten31 g
waarvan suikers20.0 g
Vezels1 g
Eiwitten3 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakpapier
Grote kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de chocoladereep in grove stukken. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier.

2

Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag. Voeg 15 gram kokosrasp, de chocoladebrokken en 2/3 van de frambozen toe en schep goed met een lepel door het beslag.

3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.

4

Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met de overige frambozen en kokosrasp, Snijd in 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.