topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork wrap

Pulled pork wrap

2 porties | met koolsalade en cherrytomaten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Eieren
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Pulled pork

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

125 gram

Rode cherrytomaten

60 gram

Smokey tomatenketchup

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

1 el

Zonnebloemolie

2 tl

Bruine basterdsuiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)820 kcal
Energie (kJ)3429 kJ
Vetten52 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers18 g
Vezels7.6 g
Eiwitten24 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Aluminiumfolie

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.

4

Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.