HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Pork
topBanner
Pulled pork

Pulled pork

300 g | 2 porties

Lees meer

€ 18.30 / kg

Pulled pork is overgewaaid vanuit de streetfoodcultuur van North & South Carolina in de Verenigde Staten. Het vlees van de varkensnek wordt langzaam en op lage temperatuur gegaard, zodat het heerlijk mals en zacht wordt en makkelijk uit elkaar getrokken kan worden. Ideaal om te combineren met een frisse coleslaw of het zoetzure van bijvoorbeeld ingelegde rode uien. * Dit is een serveersuggestie, je ontvangt het rauwe product

INGREDIËNTEN: 84% varkensvlees, water, zeezout, knoflook, rozemarijn, tijm, dextrose, gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, zout, raapolie, antioxidant (ascorbinezuur, natriumcitraten), natuurlijk aroma.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen één dag consumeren. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd4 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

300 gram

Pulled pork

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)998 kJ
Energie (kcal)241 kcal
Vetten20.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten1.2 g
waarvan suikers0.9 g
Vezels0 g
Eiwitten14 g
Zout1.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

.