Perfect voor elk moment van de dag: tortilla's met pulled chicken. Samen met de avocadodip, groenten en kaas maak je er een smakelijk geheel van!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Pulled chicken
80 gram
Avocadodip
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
70 gram
Mais in blik
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
½ el
Olijfolie
2 tl
Mosterd
2 tl
Bruine basterdsuiker
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken en Mexicaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg vervolgens de mosterd en bruine suiker toe en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de tomaat en mais over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de avocadodip en de geraspte kaas.