HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPlatbroodpizza Met Bospaddenstoelenpesto En Buffelmozzarella
topBanner
Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Met champignons en rucola

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:VeggieLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Sjalot

250 gram

Champignons

4 stuk(s)

Volkoren platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

80 gram

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), NotenKan bevattenPinda's, Selderij)

125 gram

Buffelmozzarella

(BevatMelk (inclusief lactose))

40 gram

Rucola

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3816 kJ
Energie (kcal)912 kcal
Vetten51.0 g
waarvan verzadigd14.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers6.4 g
Vezels7 g
Eiwitten29 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Bakplaat
Bakpapier
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de sjalot. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bospaddenstoelenpesto. Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.

3

Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.

4

Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.