HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpinazie Kaasomelet
topBanner
Spinazie-kaasomelet

Spinazie-kaasomelet

met speltbaguette

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Speltbaguette

(BevatGlutenbevattende granen)

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

50 gram

Oude-kaasplakken

(BevatMelk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2284 kJ
Energie (kcal)546 kcal
Vetten25.0 g
waarvan verzadigd13.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels3 g
Eiwitten29 g
Zout1.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette in 6 - 8 minuten af.

2

Kluts ondertussen in een kom de eieren met een vork en meng met de oude kaas. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie boven de pan klein en laat al roerend slinken.

4

Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.

5

Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.