Met dit recept tover je 298 gram groenten per persoon op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Paksoi
½ bosje(s)
Bosui
1 stuk(s)
Gekonfijte eendendijfilet
220 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
50 gram
Gesneden spitskool
15 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Sesamzaad, Soja, Tarwe)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
375 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Valt de eend tijdens het bakken uit elkaar? Je kunt ervoor kiezen om hem in de pan te scheuren in plaats van in stap 5. Laat de eend in dat geval in de pan tot serveren.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.