Meergranenbeschuit met ricotta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

met komkommer en amandelen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

32 stuk(s)

Meergranenbeschuit

100 gram

Ricotta

¼ stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Amandelen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1102 kJ
Energie (kcal)263 kcal
Vetten14.3 g
waarvan verzadigd5.3 g
Koolhydraten21 g
waarvan suikers6.5 g
Vezels3.4 g
Eiwitten11.1 g
Zout0.4 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de beschuit.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.