Winterse borrelplank met kaas en worst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Winterse borrelplank met kaas en worst

Winterse borrelplank met kaas en worst

om te delen | met droge worst van Brandt & Levie, camembert, brie en burrata

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Amandelnoten
•Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

175 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

8 ml

Olijfolie met truffelaroma

240 gram

Franse camembert

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 takje(s)

Verse rozemarijn

1 stuk(s)

Druiven

80 gram

Gezouten amandelen

(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

40 gram

Cranberrychutney

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Brandt & Levie biologische salami met rozemarijn en rozenblaadjes

Zelf toevoegen

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6213 kJ
Energie (kcal)1485 kcal
Vetten103 g
waarvan verzadigd47.8 g
Koolhydraten60.1 g
waarvan suikers54.1 g
Vezels7.7 g
Eiwitten75.7 g
Zout5.6 g

Benodigdheden

•Braadpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Haal de camembert uit de verpakking en leg in een ovenschaal.
  • Gebruik de punt van een mes om een ruitpatroon in de camembert te snijden. Zorg ervoor dat je niet helemaal door de kaas heen snijdt.
  • Snijd de knoflook in dunne plakjes en ris de blaadjes van de rozemarijn.
2
  • Vul de camembert met de rozemarijnblaadjes en de plakjes knoflook.
  • Besprenkel met extra vierge olijfolie en honing.
  • Bak de camembert 6 - 7 minuten.
3
  • Voeg de cranberrychutney toe aan een kleine kom.
  • Snijd de worst in plakjes.
  • Giet het vocht van de burrata af en leg de burrata op een klein bordje. Besprenkel met truffelolie.
4
  • Leg de camembert, burrata en brie op een plank.
  • Verdeel de worst, gezouten amandelen, crackers, druiven en cranberrychutney rondom de kazen en serveer.