BestellenCadeaubon
Rude Health - Ultimate granola
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rude Health - Ultimate granola

Rude Health - Ultimate granola

Bio | 400 g | Honing, amandelen en hazelnoten

20% KORTING

€ 11.98 / kg

Rude Health gelooft in de allerbeste ingrediënten, zonder toevoeging van onnatuurlijke producten. Deze granola is gemaakt op basis van havermout, spelt en gerst. Door de combinatie van granen heeft het een rijke smaak. De zoetigheid wordt toegevoegd door een combinatie van honing en dadelsiroop en de knapperigheid door geroosterde amandelen en hazelnoten.

INGREDIËNTEN: HAVER, speltvlokken (TARWE), zonnebloemolie, honing (9%), GERSTVLOKKEN, dadelsiroop, geroosterde AMANDELEN (4%), zonnebloempitten (4%), gepofte amarant (2%), geroosterde HAZELNOTEN (2%)

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, Noten. Kan sporen bevatten van melk, sesam, soja en andere noten.

BEWAREN EN GEBRUIK: Droog bewaren

Rude Health NL - Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden 212 New King's Road, London, SW6 4NZ T: 020 7731 3740 E: hello@rudehealth.com
www.rudehealth.com

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergenen :
Gluten
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 8 personen

400 gram

Ultimate granola

(Bevat Gluten, Noten Kan bevatten Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1023 kJ
Energie (kcal)245 kcal
Vetten11.5 g
waarvan verzadigd1.3 g
Koolhydraten28 g
waarvan suikers6 g
Vezels3.5 g
Eiwitten5.5 g
Zout0 g

Instructies

1

.