
Truffelfriet met parmigiano reggiano
Bijgerecht | met truffelmayonaise en bieslook
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Ga jij voor nog meer lekkers bij je maaltijd? Voeg dan dit bijgerecht toe aan je box en maak gemakkelijk de ultieme truffel-friet. Om je vingers bij af te likken!
Labels:
Veggie
•Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Mosterd
•Eieren
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
700 gram
Rustieke frieten met schil
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
10 gram
Verse bieslook
8 ml
Olijfolie met truffelaroma
Zelf toevoegen
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Grote kom
•Bakplaat met bakpapier
•Rasp
•Kleine kom
•Serveerschaal
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een grote kom de frieten met de gewone olijfolie, peper en zout.
- Verspreid de frieten over een bakplaat met bakpapier.
- Bak 20 minuten in het midden van de oven. Schep halverwege om.
2
- Meng in een kleine kom de mayonaise met de truffelolie.
- Rasp de parmigiano reggiano.
- Snijd de bieslook zeer fijn.
3
- Schep de frieten over in een serveerschaal en meng met de parmigiano reggiano.
4
- Garneer met de bieslook en serveer met de truffelmayonaise.
- Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.