Tony's Chocolonely - Pure chocolade
Tony's Chocolonely - Pure chocolade

Tony's Chocolonely - Pure chocolade

180 g | 70% cacao

€ 16.06 / kg

INGREDIËNTEN: Cacaomassa, suiker, cacaoboter, magere cacaopoeder, emulgator (SOJAlecithine)

ALLERGENEN: Soja. Kan sporen bevatten van gluten, ei, pinda, melk (inclusief lactose) en noten.

BEWAREN EN GEBRUIK: Opslaan in een donkere ruimte met een temperatuur tussen 12 en 19 graden celcius. Niet bewaren bij sterk geurende producten.

HERKOMST: België

Tony's Chocolonely, Pazzanistraat 1, 1014 DA Amsterdam, Nederland

Chocofoon: 020 2051200; Fax: 020 6353150; www.tonyschocolonely.com; mailme@tonyschocolonely.com

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 1 people

180 g

Tony's Chocolonely - Chocolade donker 70%

(Contains Soy May be present Gluten, Egg, Milk, Tree nuts, Peanuts)

Nutrition Values

Energy (kJ)4248 kJ
Calories1015 kcal
Fat77 g
Saturated Fat46 g
Carbohydrate55 g
Sugar49 g
Dietary Fiber0 g
Protein14 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.